Kaiser Chiefs, Jamie T, Laurent Garnier op Lowlands 2007

Leuk is dat toch, als er vanaf nu iedere week wat mooie namen lekken voor Lowlands 2007. Wisten we vorige week al dat we onder meer Arcade Fire heel waarschijnlijk kunnen verwachten, inmiddels bevestigt publiekslieveling Kaiser Chiefs de komst naar het festival in Biddinghuizen op de bandwebsite. En da's nog niet alles: ook de nieuwe Britse held Jamie T kunnen we verwachten, net als de Franse danceveteraan Laurent Garnier. Die twee staan overigens ook op het Belgische Pukkelpop.

Verder komt ook Enter Shikari, als we de eerste Lovvcast op de Lowlandssite mogen geloven en staat er al meer op het programma. Bekijk hiervoor eens deze pagina op het forum van festivalsite GRAZ, waar al heel wat op een rijtje staat. In dat rijtje van waarschijnlijkheden ontbreekt overigens nog rockband Tool, die in augustus meerdere Europese festivals doen. Dat geldt ook voor Björk, die headliner is op het Franse Rock En Seine, een week na Lowlands en Pukkelpop.

Met de eerste namen belooft het in ieder geval nu al een mooie Lowlands te worden, of niet? Over Kaiser Chiefs gesproken, bekijk hier een live-opname van de nieuwe single Everything Is Average Nowadays, komende week ook Megahit op 3FM. Laten we eerlijk zijn: average is dit liedje eigenlijk zelf, zeker vergeleken met eerdere knallers als Oh My God of I Predict A Riot….

Lees ook:
- Arcade Fire op Lowlands 2007!
- Kaiser Chiefs brengen in april derde cd uit?
- Kaiser Chiefs gaan over Norah Jones heen
- Album van de week – Kaiser Chiefs – Yours Truly, Angry Mob
- Twee maal Kaiser Chiefs in Paradiso (uitverkocht)

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kaiser Chiefs, Jamie T, Laurent Garnier op Lowlands 2007

  1. Jack Union

    Ja, The Enemy komt!!! Althans, volgens de bassist, lees ik op Graz. Als het allemaal waar is, dan gaan ze, ‘Away From Home’, Lowlands wegblazen met hun ‘fuckin’ smashin’ tunes’!! Tops!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>