In Première: Foo Fighters – Long Road To Ruin

Foo Fighters in SidneyNieuwe video's zie je in de rubriek In Première.

De Foo Fighters waren ooit sterren in het afleveren van luchtige, zeer grappige video's waarin de band zichzelf niet zo serieus leek te nemen. Na de verwoestende doch ernstige krachtpatserij in The Pretender is deze nieuwe clip bij Long Road To Ruin weer zo'n mini-comedy, in de traditie van de Menthos-reclameparodie in Big Me of het gluren bij zichzelf in huis in Monkey Wrench.

Dus wat krijgen we hier? Het over the top-verhaal van soapster Dave Grolton met foute plaksnor die zijn carrière in een vreselijke ziekenhuisserie verruilt voor een leven als rockster, met een horde van honderden gillende fans achter zich aan… Is dit wel het ware leven? Bekijk het zelf hieronder: dat het kabbelende liedje zelf wat flets is en zich niet kan meten met eerdere singles als Learn To Fly, Monkey Wrench of All My Life, nemen we dankzij deze clip maar even voor lief.

Foo Fighters – Long Road To Ruin

Lees ook:
- Album van de Week – Foo Fighters – Echoes, Silence, Patience & Grace
- Video: Foo Fighters coveren Arcade Fire
- Video: Foo Fighters – The Pretender

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>