Prijsvraag: win 3 x 2 kaarten voor Moss in Paradiso

Voor een van neerland’s fijnste bands van het moment volgt op zaterdag 5 juni een fraai moment. Die dag treedt Moss na maanden van touren langs Nederlandse (en Engelse!) podia op in de grote zaal van de Amsterdamse Paradiso. Na die voorlopige bekroning op de clubtour, volgt in de zomer een flinke ronde festivals (waaronder ook de grotere als Lowlands en Into The Great Wide Open), waarna een najaarstournee zich ook alweer begint af te tekenen in de agenda van de band. Het zij ze van harte gegund na schitterend album Never Be Scared/Don’t Be A Hero van vorig jaar. Voor de voor Moss ongetwijfeld bijzondere avond in Paradiso (+ Awkward I!)  mag ik 3 x 2 kaarten weggeven, iets wat je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laat gaan. 

Wat voor domme Triviant-prijsvraag zal ik er dit keer weer eens tegen aan gooien… Ach nee, ik weet iets veel beters: vertel mij wat je favoriete Moss-liedje is (die mag natuurlijk ook van debuut The Long Way Back afkomstig zijn) en waarom dan wel: de inzenders met de beste verhaaltjes/anekdotes/grappen en grollen worden beloond met twee kaarten. Met welk nummer raakt Moss jou het hardst?

Sturen dus, al die persoonlijke ontboezemingen, uiterlijk woensdag 2 juni naar [email protected], o.v.v. Moss in Paradiso. Prijswinnaars krijgen per e-mail bericht, afgesproken? In de comments reageren mag voor deze keer ook.

Moss op tour:
14 jun. Terschelling Oerol (‘s middags en ‘s avonds)
19 jun. Broek op Langedijk Indian Summer Festival
17 jul. Lichtenvoorde Zwarte Cross
18 jul. Wessem Wessummerbreeze
01 aug. Castricum Uit je Bak festival
06 aug. Zierikzee Centree
21,22,23. aug Biddinghuizen Lowlands
26 aug. Venlo Zomerparkfeest
28 aug. Delft Westerpop
03 sep. Asten Heusden Mistyfields
04 sep. Vlieland Into The Great Wide open
05 sep Opmeer Zomerpop

Najaarstour
11 nov. Tilburg 013
12 nov. Dordrecht Bibelot
13 nov. Zaandam De Kade
18 nov. Zwolle Hedon
19 nov. Nijmegen Doornroosje
20 nov. Oss Groene Engel
26 nov. Heerlen Nieuwe Nor
27 nov. Apeldoorn Gigant
01 dec. Groningen Vera
02 dec. Utrecht Tivoli
03 dec. Rotterdam Watt

Moss – The Comfort

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>