Video: The Shins spelen nieuw nummer Double Bubble

James Mercer’s band The Shins is momenteel bezig met een voorjaarstourtje door de VS. Om twee nieuwe bandleden voor te stellen, as previously reported, maar ook om alvast wat nieuwe nummers te laten horen die mogelijk op een nieuwe, vierde Shins-plaat kunnen opduiken. En het voor Shins-begrippen erg energieke Double Bubble is een van die nieuwe liedjes: ritmischer dan we gewend zijn, zeer upbeat en volgens goede Shins-traditie erg catchy en melodieus, vooral dankzij Mercer’s heldere zang en een aanstekelijk orgeltje en korte gitaarriffs. Zowaar om heel vrolijk te worden: hieronder is in redelijke kwaliteit te horen en zien hoe Double Bubble een zaaltje heel blij maakt.

Een opvolger van het piekfijne Wincing The Night Away wordt in 2010 verwacht en komt uit op Mercer’s eigen labelAural Apothacary. De opnames beginnen na deze tournee.

The Shins – Double Bubble, live in the Hollywood Palladium

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Video: The Shins spelen nieuw nummer Double Bubble

  1. Pingback: Review: Broken Bells – Broken Bells | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>