Video: Grizzly Bear en strijkkwartet spelen Ready, Able

Voilà, een klein voorproefje van wat ons te wachten staat als het terecht bewierookte Grizzly Bear uit Brooklyn dit jaar komt optreden op Lowlands, op Crossing Border en in de Melkweg. Al zal het dan waarschijnlijk zonder strijkkwartet zijn. Jammer, want die strijkers voegen veel moois toe aan deze live-uitvoering van Ready, Able, vorige week in de Amerikaanse talkshow van David Letterman. Een van de hoogtepunten van knappe plaat Veckatimest krijgt op deze manier nog wat meer spanning, krachtiger zang, dynamiek, pracht en praal mee. Een mooie keuze, in plaats van het voordehandliggende Two Weeks te spelen, dat zelfs al is opgedoken in RTL4-promo’s.

Grizzly Bear staat in augustus op Lowlands en Pukkelpop, in november komt de band terug voor optredens op het Haagse festival Crossing Border (19-21 november) en in de Melkweg (9 november).

Grizzly Bear bij David Letterman, nu mét flauw grapje over grizzlyberen op het eiland Veckatimest. Lachuh!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>