Pavement broedt op album met beste nummers en radiosessies

‘Ter ere van de reünie komt er ook een nieuw Pavement-album uit!’ zo gillen sommige koppen van buitenlandse muziekmedia. Da’s niet helemaal waar hè. Uiteraard brengt de Amerikaanse überindieband volgend jaar als de reünieconcerten in zicht komen een cd op de markt, maar daar zal geen nieuwe muziek op komen te staan. Wel mogelijk wat nooit gehoorde opnames: volgens gitarist Scott ‘Spiral Stairs’ Kannberg tegenover NME. “Wellicht dat de bekendste nummers van Pavement erop komen te staan en wat radiosessies. Onze allereerste radiosessie bijvoorbeeld, die zal bijna niemand ooit gehoord hebben, dus het is tof om die uit te brengen.

Zo’n album zou in maart 2010 uit kunnen komen, als de eerste reünieoptredens van Pavement plaats gaan vinden in Australië en Nieuw-Zeeland. Daarna komen Stephen Malkmus en de rest onder meer naar het Engelse All Tomorrows Parties Festival en naar de Spaanse stad Barcelona, op het Primavera Sound festival.

Het wachten is nog op een Nederlandse concertdatum van de band. Een best of-cd van Pavement, wat zou daar zoal op moeten komen?

Pavement – Stereo

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Pavement broedt op album met beste nummers en radiosessies

  1. Antoine

    Wat er iig op moet staan? Cut You Hair en Range Life natuurlijk.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Matador brengt Pavement-compilatie met 23 nummers uit | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>