Red Hot Chili Peppers ook naar Rock Werchter 2016

Rock Werchter lijkt de traditie om vlak voor het weekend een nieuwe naam aan het programma toe te voegen weer in ere te herstellen. Terwijl we twee weken geleden Florence + The Machine mochten noteren is zojuist bekend gemaakt dat Red Hot Chili Peppers naar de weide van Werchter komt.

De band doet volgend jaar een uitgebreide festivaltournee, waarbij onder andere ook Pinkpop wordt aangedaan. De Peppers zijn de derde naam die Werchter tot nu toe heeft bevestigd; naast Florence staat Rammstein ook op het festival dat volgend jaar van 30 juni t/m 3 juli wordt gehouden.

De kaartverkoop voor Rock Werchter 2016 gaat vrijdag 5 december om 9:00 van start.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>