Dirty Projectors in september naar de Melkweg

Nu Brooklynse band Dirty Projectors ook aan deze kant van de oceaan steeds meer aandacht en waardering krijgen, is hoog het tijd voor een Europese tour. Die brengt de twee jongens en twee meisjes van Dirty Projectors op zondag 20 september naar de Amsterdamse Melkweg voor een eenmalig Nederlands concert. De reden dat het daar die avond nog wel eens druk kan worden, is het kunstzinnige nieuwe album Bitte Orca, dat eind 2009 zomaar veelvuldig kan opduiken in eindejaarslijstjes tussen de jongste platen van stadsgenoot Grizzly Bear en Animal Collective in. 

De kaartverkoop voor Dirty Projectors in de Oude Zaal van de Melkweg is inmiddels begonnen. Kaarten kosten 12,50 euro, exclusief servicekosten en lidmaatschap van de Melkweg. Overigens is Dirty Projectors een avond eerder in de Brusselse Botanique te zien, op zaterdag 19 september.

Dirty Projectors – Stillness Is The Move

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>