Huisvlijt: Fans maken clips voor Björk’s Innocence

BjörkEen van Björk's handelsmerken die meestal minstens zo eigenzinnig zijn als haar muziek: haar videoclips, die bijna altijd schoolvoorbeelden zijn van technische hoogstandjes met behulp van regisseurs als Michel Gondry of Spike Jonze. Voor nieuwe single Innocence, wederom met een knettergekke beat van producer Timbaland, heeft Björk de zaken anders aangepakt. Dit keer zijn de fans opgeroepen om video's te maken en de eerste elf resultaten zijn al online te bekijken.

Geen dure technologische hoogstandjes dit keer, maar veel knap gemaakte huisvlijt, van homevideo's tot vernuftige computeranimaties en gestoei met het opvallende hoesontwerp van Volta. Bekijk hier de eerste elf video's van Innocence op Björk's site. Het is alvast geen straf om deze zeer dansbare track meerdere keren achter elkaar te horen.

De verbluffende vorige video bij eerdere single Earth Intruders bekijk je hier.

Lees ook:
- Album van de week – Björk – Volta
- Björk brengt nieuw album Volta uit in mei

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>