Motel Mozaïque 2010: Fink, Crystal Antlers, TV Buddhas

De restanten van het eendaagse festival Bazar Curieux zijn nauwelijks opgeruimd uit de Rotterdamse Maassilo, of de organisatie hierachter maakt de eerste muzieknamen voor een nieuwe aflevering van Motel Mozaïque bekend. Het festival met volop muziekoptredens, theater en beeldende kunst op tal van locaties, vindt komend jaar plaats van donderdag 8 tot en met zondag 11 april. In ieder geval van de partij zijn singer-songwriter Fink, heftige Amerikaanse rockband Crystal Antlers, dj The Gaslamp Killer, Mount Eerie en het Israëlische, rauwe rock ‘n rollduo TV Buddhas, de twee die ons onlangs wegbliezen op Le Guess Who? in Utrecht.

Ook van de partij, een opmerkelijk Afrikaans funk-jazzgezelschap genaamd Mulatu Astatke & The Heliocentrics, afkomstig uit Ethiopië. Locaties zijn onder meer de Rotterdamse Schouwburg, poppodium Watt en Rotown.

De voorverkoop voor  een nieuwe Motel Mozaïque begint zaterdag 12 december om 10.00 uur, via de festivalwebsite. Het zwaartepunt van het programma ligt op vrijdag 9 en zaterdag 10 april, inclusief mogelijkheid tot overnachten op een bijzondere plek in de stad. Dat was dit jaar op het Museumpark, de plek van komend jaar wordt later bekend.

Tickets: 
Dagkaart programma voor vrijdag 9 of zaterdag 10 april 2010: € 30
Passe-partout programma voor 9 én 10 april 2010, exclusief slapen: € 55
Slaapkaart voor vrijdag 9 of zaterdag 10 april 2010, inclusief ontbijt: € 25

Een goed begin is het halve werk: meer namen volgen binnenkort. Ongetwijfeld ben ik volgend jaar weer graag aanwezig op dit fijne festival, waar het afgelopen keer genieten was van onder meer Fever Ray, HEALTH, Loney, Dear en A Place To Bury Strangers.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Motel Mozaïque 2010: Fink, Crystal Antlers, TV Buddhas

  1. Cees

    gaslamp killer is geen rapper…

      /   Reply  / 
  2. Joris Rietbroek Auteur

    Nu je het zegt…dj of producer is idd meer gepast. Dank.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>