Label Subroutine houdt eigen showcasefestival tijdens Eurosonic

Geen zorgen voor wie geen kaartje heeft bemachtigd voor Eurosonic of Noorderslag in Groningen volgende week. Van 14 tot en met 16 januari broeit de hele stad van de muziek, en zijn er ook genoeg andere, veelal gratis toegankelijke optredens en ander vertier. Label Subroutine Records komt nota bene uit Groningen, dus is er uiteraard wederom een eigen ‘klein’ showcasefestival op beide Eurosonic-dagen.

Subroutine Connects is dit keer in de Ierse pub O’Ceallaigh. Subroutine heeft bovendien iets bijzonders in huis: voor het eerst in tien jaar treedt Nederlandse band The Gluemen (foto) weer op, in de nachtelijke uren in de Kult. Ook spelen onder meer de welbekende Hospital Bombers, The Secret Love Parade, The Bent Moustache en The Black Atlantic, naast Subroutine-bands als Vox Von Braun, AC Berkheimer en We Swim You Jump.

Ook een nieuwe band presenteert zich op Subroutine Connects: Space Siren, met onder meer in de gelederen Gwendolien van noisepopband AC Berkheimer. Ook de nieuwe band van Hallo Venray’s Henk Koorn is van de partij: Deze. Alle optredens in de pub en in Kult zijn gratis te bezoeken, op zowel donderdag 14 als vrijdag 15 januari. Meer informatie over alle bands en de tijdschema’s vind je alhier.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>