The National, Mumford & Sons en meer naar Haldern Pop

De eerste reeks acts waar het Duitse, fijn kleinschalige festival Haldern Pop (max. 5500) voor de komende editie mee kwam, waren al niet te versmaden. Met de bekendmaking van een gooi nieuwe bands begint de line-up van Haldern Pop 2010, van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 augustus dit keer,  nu al indrukwekkende vormen aan te nemen, zonder dat we het hier hebben over hemelsgrote headliners. Officieel nieuw toegevoegd zijn The National (foto, erg mooi nieuw werk nu al te horen), Mumford & Sons, Delphic, Dan Deacon, Portugal. The Man, Serena Maneesh, Sleepy Sun, Everything Everything, Fanfarlo, Helgi Jonsson, Junip, Sam Amidon en Wendy McNeill.

Eerder werd de komst van onder meer Blood Red Shoes, Beirut, Cymbals Eat Guitars, The Tallest Man On Earth, Efterklang, The Low Anthem, Thus:Owls en anderen bevestigd. De voorverkoop voor het festival is ook in Nederland al begonnen, via Ticketservice. Tickets voor drie dagen kosten 70 euro.

Zo: hier mag een vele malen groter Lowlands festival komende dinsdag pogen overheen te gaan, als er nieuwe namen voor dit festival bekend worden gemaakt.

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “The National, Mumford & Sons en meer naar Haldern Pop

  1. Peter

    Twee voor mij oninteressante acts in de titel van het bericht, maar van Dan Deacon, Sleepy Sun, Sam Amidon en Serena Maneesh word ik erg blij. Cymbals Eat Guitars is ook al zo’n mooie naam. Wordt weer een mooie editie.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Lowlands 2010: Massive Attack, QOTSA, The XX, Snow Patrol | Alternative

  3. Joop

    Ik mag het eigenlijk niet zeggen,maar dit is het beste festival in de wijde omtrek van Nederland…. En als de bands tegenvallen kun je altijd nog drie dagen bbq-en en zwemmen met je vrienden. Over het programma heb ik dit jaar niets te klagen.

      /   Reply  / 
    1. portie

      Hier heb je volledig gelijk. Als ik niet op Sziget zou zitten zou ik naar Haldern gegaan zijn.

        /   Reply  / 
  4. Pingback: Snoepje van de Week? – Everything Everything | Alternative

  5. Pingback: Review: The Tallest Man On Earth – The Wild Hunt | Alternative

  6. Pingback: Haldern Pop 2010: Laura Marling, Bear In Heaven, Isbells | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>