Nieuwe Film van Spike Jonze: Mourir Aupres de Toi. Kijk Hier!

.

 

.

Hij is terug. De man die al jaren de lat hoog legt voor alle andere kunstenaars. Spike Jonze heeft weer een nieuwe korte film. Hieronder kun je de link vinden. Wij hebben wel iets met Jonze, kijk maar.

Mourir Aupres de Toi (To Die By Your Side) is een stop-motion film, die Jonze samen maakte met Olympia Le Tan, een bekende ontwerpster, en Simon Cahn, bekend van de laatste video van Hannie el Khatib, mijn favoriete liedjesschrijver van dit moment. Hierboven zie je de making-of.

.

.

EN HIER DE LINK naar de hele film. Courtesy of Nowness.

EN HIER toch wel een best interessant stukje interview en achtergrond.

Voor de duidelijkheid, de zangeres in de film is NIET Karen O, wat logisch was geweest. Maar het is Soko, die je moet kennen van dit tijdloze nummer. Maar dat was vier jaar geleden. Ze is terug, en zo klinkt zo nu.

Alternative houdt de cross-over van film en muziek goed in de gaten. Volgende maand zullen we ook verslag doen van het PLAY Festival. Kijk maar!

Nog twee dingen: als je kaarten wilt winnen voor de nu al legendarische live-show van La Boutique Fantastique moet je even hier klikken, of ons liken op Facebook. En morgen komt chef-beeld Joost Stoof weer met een nieuwe visuele bespreking.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nieuwe Film van Spike Jonze: Mourir Aupres de Toi. Kijk Hier!

  1. Pingback: SoKo samen met Spike Jonze en Sam Spiegel | Alternative

  2. Pingback: Beste Album van 2011 #2: Hanni El Khatib – Will The Guns Come Out | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>