TV On The Radio in de remix op Read Silence EP

De goede Brooklyner vrienden van TV On The Radio maakten vorig jaar met Dear Science een album die bij vlagen nadrukkelijk lonkte naar de dansvloer. Zo gek is het dus niet dat er deze week een remix-EP uitkomt met daarop drie nummers van Dear Science door de mangel gehaald. Ook de albumtitel ging in de anagramremix: op de Read Silence EP is onder meer New Yorkse band Gang Gang Dance te horen – zag onlangs haar instrumentarium in vlammen opgaan in Paradiso -, die Stork & Owl voor de rekening neemt. Alhier nog obscuur hiphopduo Willie Isz remixt het fijn ontsporende Shout Me Out en The Glitch Mob ontfermt zich over het funky Red Dress. Toch een bescheiden tracklisting: Gek genoeg ontbreken er meer remixen van krakers Golden Age of Dancing Choose, nummers de bij uitstek geschikt lijken om als remixer nog eens creatief mee aan de slag te gaan.

Komende zomer is TV On The Radio uitgebreid op tournee door Amerika en Europa. Een nieuwe Nederlandse concertdatum na de shows van afgelopen december in Amsterdam en Rotterdam, is er vooralsnog niet.

TV On The Radio – Dancing Choose (live @ Later With Jools Holland)

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>