Lowlands-krant bij NRC Next, tijdschema online

LowlandsGeen krantenabonnement en lees je maar zelden een betaald dagblad? Deze donderdag heb je een goede reden om bij je krantenboer in de buurt een NRC Next te scoren, want daarbij zit een dikke Lowlands-krant bijgesloten, vol met de laatste programma-updates, artikelen over diverse acts en bands en het allerbelangrijkste: het felbegeerde blokkenschema waarin staat wat er op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 augustus van uur tot uur te beleven is op het festival. De voorpret begint daarmee officeel nu!

Enkele eerste dingen die opvallen in het tijdschema: nauwelijks echt heel vervelende overlappingen van persoonlijke favorieten. De nog vrij laat toegevoegde Editors mogen op zondagavond de Alpha-tent afsluiten, een eer die op vrijdagavond is weggelegd voor Anouk en op zaterdag voor UnderworldSigur Rós is zondagavond hekkensluiter in de Grolsch-tent, voor de IJslanders mag Elbow aantreden, dus dat belooft een bloedmooie slotavond te worden. De opnieuw in het leven geroepen Charlie-tent biedt op papier de spannendste, vrij onbekende bands, onder meer in de vorm van Holy Fuck, Hadouken!, Black Mountain, No Age, Los Campesinos!, Get Well Soon en The Rascals.

Het volledige blokkenschema van Lowlands 2008 is inmiddels ook online te bekijken. Al een idee hoe jouw programma er uit komt te zien? Wat worden de pijnlijke keuzes? Ook zijn er 14 tracks van Lowlands-artiesten gratis via iTunes te downloaden, waaronder nummers van Blood Red Shoes, Santogold, N*E*R*D, Jamie Lidell en The Ting Tings.

Wij lezen en studeren verder in deze forse festivalbijlage. Vanaf morgen meerdere malen per week opwarm-artikelen en aandacht voor de spannendste bands van Lowlands 2008 op Alternative Blog!

Meer Lowlands:
- Lowlands 2008: Tricky, Lykki Ly, Rascals, Cage The Elephant
- 'Niets te doen aan woekerprijzen Lowlands-tickets'
- Lowlands-organisatie staat woekerprijzen festivalkaartjes toe
- Lowlands 2008 uitverkocht!!
- Lowlands 2008: Santolgold, No Age, GEM, Laura Marling
- Lowlands 2008: Franz Ferdinand, Underworld, Elbow, Jamie Lidell
- Lowlands 2008: Blood Red Shoes, Flaming Lips, Gutter Twins
- Lowlands 2008 weer net zo groot als vijf jaar terug

facebook share facebook share

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Lowlands-krant bij NRC Next, tijdschema online

  1. Remco

    Baal best dat ik niet kan/ga!

      /   Reply  / 
  2. Wolter

    Wat een hoop overlappende leuke bands…. pfff, het wordt flink puzzelen.

      /   Reply  / 
  3. Bieuwe

    Had ik van te voren twee bands vastgesteld waarvoor ik een uur van tevoren vooraan zou gaan staan: Elbow en dEUS. En ja hoor…

    En nu, rennen naar de Alpha voor halfuurtje dEUS halverwege de tent, of lui blijven hangen voor Sigur Ros… Mijn hersenen kraken.

      /   Reply  / 
  4. Stefan

    Haha, bedoelen ze dat dit alle namen zijn? Wat een wanvertoning dit jaar!

      /   Reply  / 
  5. JayJay

    Inderdaad zeg, dat valt wel even tegen, nadat eerst nog door de organisatie geroepen werd dat er nog “relevante grote namen” bekend zouden worden gemaakt blijken dat dus de pauze-DJs geweest te zijn… Nouja, evengoed kan ik er wel een feest van maken, maar het is toch jammer. Had stiekem nog wel op The Raconteurs ofzo gerekend.

      /   Reply  / 
  6. Daan

    Ben nog blij dat dit alle namen zijn; de zaterdag is niet rete-interessant, maar op zondag komen er veel leuke dingen tegelijk.

      /   Reply  / 
  7. GLO

    Ieder z’n smaak, maar ik vind het een geweldig programma, op die recidivisten na dan. Ook buiten de muziek.

      /   Reply  / 
  8. Emile

    ik ga me zeker vermaken de komende editie. Wel wat overlappingen…. vooral op zondag…

    alleen die Anouk… hopelijk blijft de alpha tent leeg

      /   Reply  / 
  9. Alexander

    Eerst Franz Ferdinand en dan Underworld. Dat wordt een zware avond xD

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>