Ook Rammstein op Rock Werchter 2010, voorverkoop zaterdag

U wilde nog een headliner voor Rock Werchter 2010? Dan wordt u op uw wenken bediend: na de bevestiging van Pearl Jam, Muse en Pink eerdere deze week, hebben de Belgen ook Rammstein vastgelegd voor in het lange weekend van 1 t/m 4 juli. De Duitsers betreden met hun vuurwerk en confettie spuitende piemels op zaterdag 3 juli het hoofdpodium. Deze nieuwe bevestiging zal Pinkpop, die Rammstein ook in huis heeft gehaald, mogelijk niet zo leuk vinden. Muse en Pearl Jam spelen sowieso niet op Pinkpop, en beide festivals laten hun voorverkoop zaterdag 12 december beginnen. Dat is voor beide evenementen vroeger dan ooit; als festivalganger met een niet te dikke portemonnee word je zo ’gedwongen’ snel een keuze te maken.

De eerste weken hanteert Rock Werchter een ‘early bird’-tarief  van 180 euro voor een vierdagenticket, exclusief campingkaartje. Na 4 januari gaan de combitickets 188 euro kosten. Dagkaarten zijn ook beschikbaar voor 76 euro per stuk. De voorverkoop begint zaterdag vanaf 09.00 uur, onder meer via Goformusic.

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Ook Rammstein op Rock Werchter 2010, voorverkoop zaterdag

  1. Nop

    Ben niet blij met die vroege voorverkoop. Ik weet nu echt nog niet wat het dit jaar moet worden.
    Waarom zijn de kaarten dit jaar duurder? Metallica + Coldplay zijn samen toch al veel duurder dan Pearl Jam, Muse en Rammstein samen?
    Zou U2 dan toch komen dit jaar?

      /   Reply  / 
  2. Rinus

    Ik vind het ook belachelijk vroeg allemaal. Zelfs Sziget is nu ook al in de voorverkoop. En dat in de dure decembermaand!

      /   Reply  / 
  3. Koen

    Ik wil volgend jaar voor ‘t eerst naar RW gaan. Maar zit inderdaad met die dure decembermaand in de maag. Iemand enig idee hoelang ‘t over het algemeen duurt voordat het uitverkocht raakt?

      /   Reply  / 
      1. Koen

        Thanx

          /   Reply  / 
  4. Pingback: Doet u mij nog een Rock Werchter-headlinertje: Green Day erbij | Alternative

  5. Pingback: Rock Werchter 2010: Faithless, Florence and the Machine | Alternative

  6. Pingback: Rock Werchter 2010: Them Crooked Vultures, Editors, The XX | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>