Aswolk hindert London Calling: afzeggers en vervangers

Ook al vormt de door die IJslandse vulkaan uitgespuwde aswolk nu nauwelijks nog een probleem voor de luchtvaart, de gevolgen voor het vliegverkeer zijn nog voelbaar, ook voor bandjes die worden geacht op een festival te spelen. Anders gezegd: jammer genoeg kunnen sommige Amerikaanse bands het Europese vasteland niet op tijd kunnen bereiken voor hun geplande optredens op London Calling komend weekend. Tot haar spijt meldt de organisatie dat The Features, Holly Miranda, The Depreciation Guild (foto, met leden van The Pains Of Being Pure At Heart) en The Hundred In The Hands niet naar Amsterdam kunnen komen. De drie eerstegenoemde bands hebben hun complete Europese tournee’s helaas moeten cancelen.

Met het betere zoek- en schuifwerk zijn er wel enkele vervangers gevonden: zo komt het Belgische Balthazar optreden op de plek van Holly Miranda. Joe Worricker verschuift van de vrijdag naar de zaterdag en neemt de plek in van Everything Everything in de kleine zaal. Die band verhuist dan weer (op zich terecht) naar de grote zaal. Cosmo Jarvis neemt de plek van Worricker in en treedt zodoende twee keer op in het weekend. Een vervanger voor The Hundreds In The Hands, gepland op zaterdag rond middernacht, is Tubelord. Wie? Zij.

Van wijzigingen krijg je uiteraard ook een nieuw tijdschema. Voor zowel vrijdag 23 als zaterdag 24 april zijn nog enkele dagkaarten à 17,50 euro verkrijgbaar. Vooralsnog warm aanbevolen om zeker te gaan zien:

- Detroit Social Club
- Fool’s Gold
- Everything Everything
- Villagers
- General Fiasco

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Aswolk hindert London Calling: afzeggers en vervangers

  1. Bart

    Aah shit, The Features.. Daar verheugde ik me net zo op. Zonde.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Nooit van Gehoord? London Calling – Cosmo Jarvis | Alternative

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>